Z ograjo ločujemo svoj svet od zunanjega sveta, skrbimo, da vanj ne vdrejo nezaželjeni gostje, predvsem pa okoli svojega objekta in vrta postavimo mejnik, ki praviloma preraste v del urejene površine. Urejanje okolice tako ni popolno brez primerne ograje, ki lahko na obiskovalcih ter mimoidočih pusti velik vizualni vtis in okolico stilsko dovrši. Poleg dekorativnega ima ograja seveda tudi varovalni učinek, zato je njena postavitev pri podjetju Urejanje okolice Majcen temeljito premišljena in načrtovana.

Material, obliko ter barvo naročnik izbere na podlagi namembnosti ograje, že urejene okolice ter posameznih želja. V našem podjetju ponujamo tri različne vrste ograj, saj ima vsaka zase svoje prednosti.

Mrežaste ograje podjetja Kočevar, s katerim sodelujemo, so zaradi postavitve na podstavkih primerne za vsak teren, dolgotrajno življenjsko dobo pa omogoča nezapletena postavitev za daljša časovna obdobja in z malo vdrževanja. Sestavjene so iz posebne žice, odlikuje pa jih tudi visoka prepustnost svetlobe, kar rastlin ne omejuje pri rasti.

Panelne ograje podjetja Kočevar so priljubljene pri tistih naročnikih, ki želijo bolj trdno ograjo od mrežaste, hkrati pa še vedno želijo nizko stopnjo vdrževanja. Sestavljajo jo trdne jeklene palice, ki so praviloma pobarvane na klasično zeleno barvo, po želji pa jih je mogoče pobarvati na katerokoli odtenek po želji. Namaz prot rji ograjo zavaruje pred težavami zaradi vlage, pri nas pa za ograjo ponujamo kar 10 letno garancijo.

Ponudba lesenih ograj je najbolj široka, saj les omogoča neštete variacije oblik in barvnih premazov. Izbira sega od tistih bolj preprostih do tistih najbolj zahtevnih, saj lesene ograje ponujajo paleto dekorativnih stilov, ki ograjo postavijo v okolico kot predmet občudovanja. Redno vzdrževanje omogoči leta uporabe, kjer se ograja zlije z okolico, kot da bi bila tam že od nekdaj.

Z raznoliko ponudbo ograj, ki so pri nas na voljo, dodamo piko na i vsakemu domu, javnemu in poslovnemu objektu ter vrtu, vam pa nudimo hitro in enostavno pot do cilja, ki se imenuje čudovito urejena okolica.