Si želite ograditi vaš prostor in si pridobiti občutek varnosti, obenem pa ne želite popolnoma izolirati vašega doma ali vrta? Če je tako, so mrežaste ograje za vas idealna in ekonomična rešitev, ki se dobro združi z okoljem. Nadvse primerne so ne le za položne, temveč tudi za razgibane terene. V podjetju Urejanje okolice Majcen se bomo popolnoma prilagodili Vašim željem in Vam pomagali pri izbiri najbolj primerne mrežaste ograje Živex (www.zivex.si).

Mrežaste ograje predstavljajo neko vrsto klasike pri ograjah. Dobro se spojijo v vseh vrstah okolja in kljub temu, da prostor ogradijo, hkrati še vedno omogočajo neko povezavo z zunanjim svetom. Zaradi svoje trpežnosti in funkcionalnosti niso primerne le za stanovanjska območja in vrtove, temveč tudi za ograditev velikih površin na prostem, prireditvenih prostorov, gradbišč in večjih posestev. Ograje stojijo na posebnih priloženih podstavkih, zato ni potrebno nobenega prilagajanja terena in ni dodatnega dela z namestitvijo le-teh. Priljubljene so tudi zato, ker prepuščajo svetlobo in zaradi tega ne omejujejo rast cvetlic in pridelkov.
Ponudimo vam lahko dve obliki mrežastih ograj:

ELEKTROVARJENE MREŽE

Takšna oblika ograje je primerna ograditev vrtov in raznih stanovanjskih območij ter odlična predvsem za razgibane terene. Ograja sestoji iz PVC premaza in elektro varjenih okenc z značilnimi horizontalnimi žicami, ki podajo ograji dober izgled in robustnost. Velikost okenc je 100 x 50, Ø2,5mm, dobavljiva pa so tudi plastificirana.
Višine ograj so: 600mm, 800mm, 1000mm, 1200mm, 1500mm, 1800mm in 2000mm.
Za Vas jih lahko montiramo s stebrički, oporami in spojnim materialom.
Prednost: Pri elektrovarjeni žici ne potrebujete napenjalne žice.

MREŽNO PLETIVO

Značilnost ograje je vsem poznana diamantna oblika okenc. Ta vrsta mrežaste ograje je odlična ekonomična rešitev in ravno tako primerna za razgiban teren.
Velikost kenc je 50 x 50mm, debelina žice 2mm, dobavljivo pa so cinkana ali plastificirana.
Višine ograj: 1000mm, 1200mm, 1500m, 1800mm in 2000mm.
Za Vas jih lahko montiramo s stebrički, oporami, spojnim materialom in napenjalno žico.